Soorten Pakkingen

4 plants

4 Benefits lichaamspakking bestaat uit de biologische planten ingrediënten mix:

Nymphaea Alba (de witte waterlelie): Anti-vrije radicalen, vochtinbrengend.
Bambusa Arundinacea (Bamboo): stimuleert de synthese van collageen.
Hibiscus sabdarissa (Hibiscus): verstevigende werking van de opperhuid.
Pogostemon cablin (Patchoulli): stimuleert de bloed circulatie.

Deze rijke en romige lichaamspakking biedt een effectieve antioxidante werking, verbetering van de huidskleur.

Cacao Pakking (chocolade poeder)

De werking van de cacaopakking:

Theobromine, een cacao molecule, zorgt ervoor dat de lipiden verbinden en helpt dus bij het verwijderen van ongewenst vet. De hoge concentratie aan mineralen, voornamelijk magnesium, is essentieel om de spierspanning in het lichaam te behouden. De polyfenolen en vitamine A van cacao hebben eigenschappen die het verouderingsproces tegen gaan. Bovendien geeft het zelfs een verwarmend effect, een ontspannen gevoel en bevordert het de transpiratie, hetgeen gifstoffen helpt te verwijderen. Daarnaast stimuleert het ook de actieve ingrediënten van de warme chocolade mousse.

Honing

Een honingpakking is een diep verzorgende pakking. Honing bevat diverse suikers, mineralen en sporenelementen die tevens een voedende waarde voor de huid hebben. De huid wordt vernieuwd en gevoed met een dieptewerking. Na de behandeling is de huid sterk en zacht.

Functie van deze pakking is een natuurlijke scrub, drainage, verzorgend, verzachtend en verstevigend.

Kokos / crème pakking

Deze pakking is verrijkt met diverse ingrediënten voor extra voeding en verzorging van de huid o.a. met dermatologische lotion en kokosmelk.

Na deze pakking voelt de huid zacht en zuiver aan.

De pakking is dermatologisch getest en ph huidneutraal, waardoor het tevens geschikt is voor mensen met een gevoelige en/of droge huid (vocht regulerend).

De huid wordt door de toevoeging van natuurlijke gemalen kokos ook nog licht gescrubd waardoor er een nog mooier resultaat ontstaat.

Ghassoul, Rasulpoeder

Ghassoul is een natuurlijk haarwas- en lichaamsverzorgingsmiddel van klei / lava aarde. Ghassoul absorbeert en heeft een verzepende werking op de vetzuren en andere vervuiling. Het is zeepvrij en ideaal als vervanger voor shampoo, zeep, douchegel of bodylotion.
Men vermengt Ghassoul met water. Ze wordt aangebracht op het lichaam en de haren zodat het de talgproductie neutraliseert. Het zuivert, ontspant, verkwikt en slankt het lichaam natuurlijk af. Doordat niet de gehele sebumfilm wordt weggenomen, blijft de biologische balans behouden.

Hamambehandeling (deel)

Een bijzonder Oosters reinigingsritueel, een combinatie van een scrub en een olijfzeepmassage.

Het Hamamritueel begint met een scrubbehandeling waarbij alle dode huidcellen grondig worden verwijderd. Daarna worden deze afgenomen met warme doeken. Na afname met de warme doeken wordt de inzeping met olijfzeep voorbereid.
Het zeepschuim wordt op traditionele wijze verkregen door de zeepzak (Torba) door warm water en de lucht te slaan. Na het masseren met het voedende zeepschuim eindigt het ritueel met een afname met warme doeken. Dan volgt de massage met warme olie. Na afname van warme doeken wordt de Rasul bereidt en wordt deze uitgesmeerd op de rug. Met wat warme hotstone stenen kan deze inwerken!
Na afname met warme doeken wordt de rug en de achterkant van de benen ingesmeerd met een verzorgende bodybutter.